Szállítás

Személyes átvétel >> 0 Ft

Telefonos időpont egyeztetést követően a Récsei Centernél. (1146 Bp. Istvánmezei út 6.)

Futár Budapesten >> 1.590 Ft

Budapesten belül választhatod, hogy futár vigye házhoz a megrendelésed 1-2 napos szállítási határidővel.

Magyar Posta >> 1.350 Ft

Házhoz szállítva ajánlott levélként max 2db szatyor.
Ha több dolgot vásárolsz, akkor postán maradó ajánlott levélként adom fel a megrendelésedet. Ilyenkor a Te neved és a helyi posta címe kerül a címzésbe.
A kiszállítás általában 2 max 5 munkanap. Elsőbbségivel már másnap nálad van.

Foxpost csomagautomatába előre fizetéssel >> 1.190 Ft

Több száz automata közül választhatsz országszerte. A kiszállítás 1-3 munkanap az automaták telítettségétől függően. Ha a csomag megérkezett az átvételi csomagautomatába, SMS-ben értesítenek. Az üzenetben elküldik az egyedi, csak általad ismert kódot, ami nyitja az automata megfelelő ajtaját. Az SMS tartalmazza a pontos átvételi határidőt (nap, óra, perc), ameddig a csomag átvehető az automatából.

Foxpost csomagautomatába utánvéttel >> 1.490 Ft

Az utánvét összegét az automatáknál bankkártyával tudod kifizetni.

Foxpost házhozszállítás előre fizetéssel >> 2.190 Ft

Házhozszállítás esetén 2-3 munkanap az általános kiszállítási idő. A csomagok kiszállítására a társaság időgaranciát nem vállal. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küld a futár érkezési időpontjáról. Az email-ben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is. A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését, amennyiben egyik alkalommal sem jár sikerrel visszaküldi a feladó számára.